Veïns i veïnes; Aquestes són les últimes noticies.

Hem començat el 2018 amb moviment.

*LOTERIA:

Hem tingut un ensurt amb la loteria després de l’alegria de saber que ens havia tocat, poc però havia tocat, ens hem alegrat encara mes que fos poc.

Per un gran error amb un dels talonaris es van comprar uns dècims menys.

Vam tenir una reunió d’urgència i es va decidir que aquest error el cobrís l’associació, sent conscients que anirem justets i hem d’estalviar per poder recuperar a poc a poc la pèrdua.

 

*REVISTA: 

Com heu vist no a sortir la revista per nadal, comptàvem amb unes subvencions que hem rebut tard i no podíem fer-nos càrrec.

Aquí volem fer una crida i demanar voluntaris perquè sigui possible seguir fent la revista, calen anunciants i per poder captar-los necessitem voluntaris que vulguin col·laborar en aquesta tasca.

La revista sense anunciants, encara que hem trobat un lloc molt més econòmic la inversió sense anunciants és una pèrdua d’uns 2000 € l’any, tenint anunciants tot o una gran part queda cobert. Per això ara no està sortint, és maco tenir la revista amb totes les novetats, però ens cal ajudar per poder fer-la.

¿T’animes?

*SANT JOAN:

Quin munt de notícies no gaire bones, però tot es resumeix en el mateix, si som molts els voluntaris que donem un cop de mà tot és més fàcil de fer i es poden fer moltes més coses.

Sant Joan estem valorant com fer-ho aquest any, sí que tenim clar que la foguera no ens serà possible fer-la, té molta feina de gestions prèvies i el control del mateix dia, si algú es vol fer càrrec de tota aquesta tasca, podeu passar per l’associació i us expliquem quins són els passos a seguir per poder fer la foguera.

Si no fos així, us anirem informant que farem o no farem el dia 23 de juny.

*FESTES DEL BARRI:

Les festes continuen igual, les farem com sempre, el primer cap de setmana de juliol

29 i 30 de juny i 1 de juliol

Cinema, jocs, sopar, música…..

*CASAL D’ESTIU:

Ens reunirem aviat amb Dinàmics, que seran les encarregades del casalet d’estiu d’aquest any, per motius de feina no teníem molt temps i hem pensat que si o gestionem tot amb dinàmics que serà un casal d’estiu rodó.

A l’Eva i La Núria de dinàmics ja les coneixeu, ens van muntar els jocs de tarda del diumenge a les últimes festes. Trobaran bons monitors i tenen moltes idees per fer que el casal sigui perfecte. Tenim ganes de fer aquesta reunió amb elles, us informarem de tot.

HORARI DE SECRETARIA
Dimecres de 11 a 13h
Dilluns, Dimecres i Dijous de 18h a 19h

 

Moltes gracies per lleguir-nos, per aquí i per les xarxes socials és per on anirem informant de tot.

WEB   .   FACEBOOK   .   INSTAGRAM    .   Emailcalgravat

President de l'Associació de Veïns del Cal Gravat

Deixa un comentari